ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΥΦΕΤΩΝ

Εποχές για τα μυστήρια!!!

Οι ανοιξιάτικοι και καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν την πρώτη επιλογή για γαμήλιες τελετές γιατί προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα. Άδεια από την δουλειά, άνετο γαμήλιο ταξίδι και κυρίως ο καλός καιρός είναι κάποια από αυτά.

Θα πρέπει όμως να σκεφτείτε την έγκαιρη κράτηση του χώρου που θα φιλοξενήσει τη δεξίωσή σας, επειδή είναι εποχές αιχμής καθώς επίσης και της εκκλησίας, την ημέρα που θέλετε να γίνει ο γάμος και τέλος την περίπτωση του καύσωνα. Σύμφωνοι! οι Αυγουστιάτικες νύχτες είναι ρομαντικές, μα πιο ιδανικές είναι οι μέρες στις αρχές του καλοκαιριού όταν ακόμα δεν κάνει υπερβολική ζέστη! Παρολαυτά, ο καλοκαιρινός γάμος πάντα διατηρεί τον ξέγνοιαστο και ανέμελο χαρακτήρα του.

Ο σωστός διοργανωτής όμως, έχει προβλέψει μεταξύ άλλων και την περίπτωση του απρόβλεπτου καιρού και η σωστή επιλογή του χώρου της δεξίωσης θα είναι με εναλλακτική εσωτερικού χώρου, στον οποίο θα έχουμε και τη δυνατότητα της τέλεσης του μυστηρίου, εφόσον θα έχουμε διαλέξει κάποιο αντίστοιχο καλοκαιρινό παραθαλάσσιο εξωκλήσι.

 

Ένας γάμος τον χειμώνα είναι μία διαφορετική περίπτωση και όπως ο καλοκαιρινός γάμος έχει ορισμένα μοναδικά πλεονεκτήματα. Προτού βιαστείτε λοιπόν, εξετάστε το ενδεχόμενο μίας γαμήλιας τελετής σε μια γυάλινη αίθουσα με θέα το χιονισμένο τοπίο ή το γαμήλιο ταξίδι να έχει προορισμό ένα σαλέ σε μια μαγευτική, λευκή κορυφή! Και σίγουρα θα μπορέσετε ευκολότερα να κλείσετε εκκλησία και κέντρο δεξίωσης λόγω μικρότερου αριθμού επίσημων δεξιώσεων. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι το ενδεχόμενο κάποιας μεγάλης κακοκαιρίας που με την σειρά της μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα. Όμως με την καλή και προσεκτικά σχεδιασμένη οργάνωση, ο χειμωνιάτικος γάμος είναι μια εξίσου καλή πρόταση.

Τέλος, το να προγραμματίσετε τον γάμο σας μία μέρα που έχει συμβολική αξία ή είναι γιορτή είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο γάμος σας λοιπόν μπορεί να μετατραπεί στο καλύτερο δώρο για την ημέρα των γενεθλίων σας ή την μέρα της γνωριμίας με το έτερον σας ήμισυ! Το καλύτερο δώρο και για την γιορτή των ερωτευμένων, του αγίου Βαλεντίνου, που με την ρομαντική και γλυκιά ατμόσφαιρα θα σημαδέψει τη επίσημη μέρα. Ή ακόμα και το καλύτερο ρεβεγιόν που θα μπορούσατε να οργανώσετε την πρώτη μέρα του νέου χρόνου για την πρώτη μέρα του έγγαμου βίου σας…

Συμβουλές για το γάμο
Close Το καλάθι μου
Close Αγαπημένα
Close Προβλήθηκαν πρόσφατα
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Κατηγορίες