ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΣΑΒΒΑΣ – «IMAGINE YOUR DAY»

 Στην ατομική επιχείρηση ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΣΑΒΒΑΣ με διακριτικό τίτλο «IMAGINE YOUR DAY» αγαπάμε αυτό που κάνουμε και πρώτος στόχος μας είναι να παρέχουμε πρώτης τάξης υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες μας. Κλειδί στην επιτυχία μας είναι οι συνεργασίες μας με τους καλύτερους προμηθευτές και συνεργάτες μας.
Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας δέχεται επιστροφές προϊόντων στις παρακάτω αναφερόμενες περιπτώσεις:

 

  1. Το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό.
  2. Το προϊόν είναι διαφορετικό από την παραγγελία σας.
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας ικανοποιεί. Το παρόν δεν ισχύει για όλα τα προσωποποιημένα προϊόντα, όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμοί, δώρα, υπηρεσίες που έχουν ολοκληρωθεί). 
Για τις δυο (2) πρώτες περιπτώσεις θα πρέπει ο πελάτης να επικοινωνήσει εντός πέντε (5) ημερών με την εταιρία μας. Θα σας ζητηθεί να μας αναφέρετε το πρόβλημα και να επιστρέψετε το προϊόν για έλεγχο για να προχωρήσομε στην διαδικασία αντικατάστασης του. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΣΑΒΒΑΣ με διακριτικό τίτλο «IMAGINE YOUR DAY» εφόσον χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρία που συνεργαζόμαστε και έχετε ενημερωθεί στην επικοινωνία που κάνατε μαζί μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων χωρίς αλλαγή, σας επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά στην αξία του εμπορεύματος και οχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.
Τα προϊόντα πρέπει να τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση τους:
  1. Το προϊόντα θα πρέπει να είναι άθικτα και στην αρχική τους συσκευασία.
  2. Η συσκευασία να μην είναι αλλοιωμένη ή λερωμένη.
  3. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ετικέτες και συνοδευτικά έντυπα, εγχειρίδια χρήσης.
Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν από μέρους σας οι ανωτέρω προϋποθέσεις, η επιχείρηση μας δύναται να αρνηθεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, τις πρακτικές αυτού του ιστότοπου, την επεξεργασία των δεδομένων σας ή τις συναλλαγές σας με αυτόν τον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΣΑΒΒΑΣ – «IMAGINE YOUR DAY»
Υπόψη: Εξυπηρέτηση πελατών
Διεύθυνση: Φ. ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ 70 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Τ.Κ. 14452, Ελλάδα
Τηλ:   (+30) 216 809 3147, 695 629 7575
Φαξ: (+30) 216 809 3147
Email: info@imagineyourday.gr (Παρακαλώ συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας).

 

Τροποποιήσεις
Η παρούσα έκδοση της Πολιτικής είναι σε ισχύ από τις 01 Δεκεμβρίου 2019.  Η Πολιτική υπόκειται σε περιοδικό έλεγχο και αναθεωρείται όταν απαιτείται.
Close Το καλάθι μου
Close Αγαπημένα
Close Προβλήθηκαν πρόσφατα
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Κατηγορίες